Tuesday, March 23, 2010

Entry ini ditujukan khas untuk NUFFNANG


Mesti tertanya-tanya apa kes ni???? sebenarnya entry ini ditulis oleh ayah damia ye....
-
-
-
malas nak cerita banyak....you all baca sendirilah email yang NUFFNANG hantar
-
-
then terpulanglah apa yang you all nak pikir....

-
EMAIL PERTAMA : (9/3/2010)
ANDA TERPILIH UNTUK PROJEK 400!

Hi Nuffnanger!

Tahniah kerana anda terpilih untuk menyertai Projek 400. Anda pasti tertanya-tanya apa itu Projek 400? Projek 400 merupakan sebuah projek di mana kami mengumpulkan 400 para blogger bersama untuk meraihkan program khas - Gatsby Deodorant Street Fair!

Maklumat lanjut boleh dibaca di dalam dokumen yang dihantar bersama emel ini.

Setiap peserta Projek 400 akan diberi RM50 sebagai pendapatan tambahan sebagai insentif. Pendapatan tambahan hanya akan dimasukkan ke dalam akaun Nuffnang anda selepas anda menghadiri Gatsby Deodorant Street Fair di Berjaya Times Square pada 17 April 2010. Kehadiran peserta Projek 400 di Gatsby Deodorant Street Fair adalah wajib. Sekiranya peserta Projek 400 tidak menghadirkan diri pada 17 April 2010 di Gatsby Deodorant Street Fair, pendapatan tambahan tidak akan diberi.

Sekiranya anda bersetuju untuk menyertai Projek 400, sila balas emel ini kepada kami di p400@nuffnang.com dengan permalink (alamat khusus blog post anda) dengan secepat mungkin. Sekiranya anda TIDAK MEMBALAS emel ini selepas 12 tengah hari, 11 haribulan Mac (Khamis), penyertaan anda dalam Projek 400 akan ditarik dan blogger lain akan dijemput untuk menyertai Projek 400.

Maklumat emel ini adalah sulit dan anda tidak dibenarkan menyalin sebarang maklumat daripada emel ini dan menggunakannya di sebarang media tradisional ataupun di Internet.

Yang ceria,
Jabatan Perhubungan Blogger
Nuffnang Sdn Bhd


EMAIL KEDUA :(10/3/2010) 

Pengesahan Jemputan ke Gatsby Deodorant Street Fair

 

 

 Hai Nuffnanger,



Tahniah kerana anda terpilih dalam senarai 400 orang blogger yang bakal menyertai Gatsby Deodorant Street Fair! Kami berharap anda berasa tidak sabar untuk menyertai pesta ini.



Walaubagaimanapun, kami mendapati beberapa peserta yang terpilih mungkin mempunyai sedikit kekeliruan mengenai langkah-langkah yang perlu dilakukan untuk dijemput menyertai pesta ini. Jika anda benar-benar berminat menerima jemputan kami ke Gatsby Deodorant Street Fair, anda perlu terlebih dahulu menulis sebuah artikel blog bertajuk “Saya ingin ke Gatsby Deodorant Street Fair” dan seterusnya emel kan alamat permalink artikel tersebut kepada p400@nuffnang.com , bukan sekadar alamat URL blog anda.



Untuk pengetahuan semua, alamat permalink adalah berbeza dengan alamat URL blog. Contoh sebuah alamat permalink ialahhttp://anarqiyellow.blogspot.com/2010/03/im-going-to-gatsby-deodorant-street.html, manakala alamat URL pula ialahhttp://anarqiyellow.blogspot.com. Sebarang penyertaan tanpa alamat permalink akan dianggap sebagai tidak sah dan ia tidak akan dimasukkan ke dalam senarai jemputan kami.



Sekiranya anda telah pun menghantarkan emel beserta alamat permalink artikel blog anda kepada alamat emel di atas, sila abaikan notis emel ini dan tunggu tiket jemputan anda daripada kami tidak lama lagi. Sebaliknya jika anda masih belum menghantar sebarang penyertaan, lekas dan hantarkan penyertaan anda yang lengkap dengan segera kerana tarikh tutup penyertaan adalah esok!

 

 

EMAIL KE-3 :(18/3/2010)

You are invited to the Gatsby Deodorant Street Fair!

 

Dear Nuffnanger,

Congratulations! You've been selected as one of the first 400 bloggers to attend the Gatsby Deodorant Street Fair on 17 April 2010! Just to recap, the details of the event are as below:

Date: 17 April 2010
Time: 10.00 am - 5.00 pm
Venue: Front foyer, Ground floor, Berjaya Times Square

Please be reminded that you will need to register yourself at the designated registration area as proof of your attendance to the Street Fair. This is importance because only with proof of your attendance can we credit the RM 50 incentive to your Nuffnang account, which will be done on the following Monday, 19 April 2010.

If you have any questions, please feel free to drop us a message via our helpdesk. We hope to see you there on 17 April! :)

Cheers,
Blogger Relations Department
 
 
EMAIL KE-4 :(22/3/2010)

Will you still come to the Gatsby Deodorant Street Fair if we can’t reward you? :(

 

Dear Nuffnanger,

Thank you for your interest in participating in the Gatsby Deodorant Street Fair!

Unfortunately, seeing as we only have a limited number of invites to give out, the cash incentive for bloggers who wrote in expressing interest in attending the Street Fair will be given on a first-come-first-serve basis only. Hence, we regret that we cannot put you on the list of bloggers who would be rewarded for participating in the Street Fair.

Nevertheless, you’re welcome to attend the event if you still wish to, and you can also bring along one friend as well! There’ll be lots of fun and games there, and you could stand a chance to win some of the lucky draw prizes worth a total of RM 15,000.

Just to recap, the Gatsby Deodorant Street Fair will be happening on:
Date: 17 April 2010
Time: 10 am – 5 pm
Venue: Front foyer, Ground floor, Berjaya Times Square

If you have any questions, please feel free to drop us a message via our helpdesk. Hope to see you there! :)
 
 
 
 
apa pendapat you all semua??? ada sesiapa yang dapat email macam ni tak??? 
-
-
-
kesimpulannya?????

-
-
-
kiter tunggu apa NUFFNANG balas ye!!!
Post a Comment