Sunday, March 21, 2010

:: Ke manakah kami ????? Dan siapa yg jawab dengan tepat????::

Assalamualaikum...
Alhamdulillah...kami selamat sampai ke JB jam 4 petang tadi...
Wahhh...banyak juga tekaan uols dalam entry sebelum ni yer..
Macam2 tekaan ader...sampai ke bandung, phuket, london and so on..
Dah nama pun ad hoc, so haruslah dalam Malaysia jer kan...


Btw, tiada sorang pun yg jawab dengan tepat dalam 
JOM TEKA tu....
Hehehe...tak pe mungkin bukan rezeki uols...
Tapi dalam Facebook hanya ader sorang jer dapat jawab dengan tepat...
Nanti umum sapa dia....akan buat entry khas...


Actually sebenarnya dalam entry2 sebelum ni ader gak mention tempat idaman ayah damia tu..
Coz sejak2 dah ader anak ni, kami memang langsung dah tak ke situ...
(Sedangkan itu lah tempat feveret kami b4 ader anak2... )
Coz agak tak sesuai nak bawak budak2 kecik...
Pas tu dalam entry2 yg lepas tu pun....ader gak cakap insyaallah kalau Ayyunie cukup 1 tahun, 
boleh la cuba jejakkan kaki kat sini...
Memandangkan Ayyunie pun boleh berjalan dengan cepat, pas tu cuti pun ader time ni jer....tak tunggu setahun pun..
(Lagi 10 hari nak setahun ni)
Tu yg weols amik keputusan drastik nak ke sini...
Ayah damia dah sampai termimpi2 dah ni..

Nak tahu kami ke mana????Tadaaa...


 Agak2 tahu tak kat mana ni???

-
-
-
-
-
Tapi hari yg disangka panas, rupa2nya hujan sepanjang hari...
Langsung satu aktiviti pun kami tak leh buat...
Last2 kami cancelled bayaran yg dibuat utk 3d2n kepada 2d1n...
Then untuk mengubat hati kami yg luka...
Terutama Aleesya + Ayyunie...
Maka weols decide bercuti ke sini pulak....
Tadaaa...
 
Jenuh lah korang nak fikir kat mana ni????
Selamat berfikir yer..

p/s: This is not our easy trip go holiday....ader delay2...ader muntah2...ader marah2....ader kecewa, ader hampa....but at last, kami tahu semua yang berlaku ader hikmah belaka.....tunggu citer penuh yer......
(minta2 lah sempat nak share and upload citer ni....tak nak jadi perkasam cam citer holiday kat cherating masa CNY aritu, citer suprised birthday ayah damia yg mana sampai sorok2 dalam semak, citer perkembangan aleesya gi school, citer explorace and so on....)

Post a Comment