Tuesday, March 23, 2010

???Misteri???

Misteri??
Apa yg misterinya??
Misteri Nusantara??? Misteri 999???
Oh tidak.....ini kisah yg betul2 misteri....
Bekenaan dengan hadiah misteri....

Jarang dengar penganjur contest akan bagi hadiah misteri kepada pesertanya kan...
Kalau tak dapat hadiah utama, hadiah saguhati pun cukup la...
Tapi sekarang hadiah misteri itu betul2 wujud...
Tapi untuk siapa dan kenapa??
Owhhhh rupa2nya untuk Damia Ayyunie...
Kerana terpilih untuk mendapat hadiah misteri dalam Contest
"Cutest baby and Cute mom"
(Cute ke mom ni?)

Alhamdulillah..rezeki Ayyunie lagi...


Ingat lagi tak gambar mana yg disubmit untuk contest ni?



Ni lah gambar dia....


Dan hadiah misterinya pulak yang ni...


Serius cakap....ibu memang suka bangat dengan hadiah ni...
Ibu memang fanatik pakaikan aleesya + ayyunie gaun dan skirt ni...
That's why sampai sekarang pun 2 beradik tu tak der seluar jeans...PERCAYALAHHHHH...
Tak suka sgt pakaikan mereka berdua tu seluar....sekali sekala aderlah....
Tu pun kena nampak seluar tu girlish2 punya cam ader reben, legging atau bunga2...
So hadiah ni umpama " kecil tapak tangan, nyiru tadahkan"...

Thank you for the sponsors and organizer, mama aqish...
Katanya nak buat contest lagi....apa lagi jom join...



Post a Comment