Wednesday, March 24, 2010

BIBIK FOR SALE

Hehehehe....kenapa pulak dengan tajuk ni???

-
-
-
sebelum diteruskan cerita, entry ini di tulis oleh ayah damia yeee...
-
-
-
ada tak kawan-kawan ibu damia yang memerlukan maid???
-
-
-
sebenarnya maid yang ibu damia ada sekarang ni kiter nak tukar dengan maid lama...coz maid lama tu dah abis kontrak dengan majikan lama...so that why lah kami nak let go maid yang ada sekarang ni...nak hantar pulang kesian pulak coz dia baru kerja 1 tahun 3 bulan dengan kami...so gaji pun tak banyak lagi nak bawak balik kampung...that why lah kami nak tanya uols ada tak yang nak pakai maid???

Harga : u pay me RM1500 only
permit : guna atas nama ayah damia (tamat tempoh bulan 2/2011)/ nama uols pun tak pe gak
gaji bulanan : RM 400
warganegara : indon
waranty : no
kebolehan: menjaga anak, mengemas rumah
perangai: so far ok cuma kena selalu bagi nasihat
kontrak: sepatutnya dia akan bekerja dgn kami setahun lagi...tapi u boleh bincang dgn maid tu lah kalau nak sambung lagi

hehehe...macam berniaga org pulak....so kalau ada sesiapa berminat boleh lah hubungi ibu damia ye...urgent kami perlu buat keputusan sebelum 1/4/2010...so kalau ada yang berminat jgn segan silu bertanya ok...

byeeeee

Post a Comment