Wednesday, March 24, 2010

BIBIK FOR SALE

Hehehehe....kenapa pulak dengan tajuk ni???

-
-
-
sebelum diteruskan cerita, entry ini di tulis oleh ayah damia yeee...
-
-
-
ada tak kawan-kawan ibu damia yang memerlukan maid???
-
-
-
sebenarnya maid yang ibu damia ada sekarang ni kiter nak tukar dengan maid lama...coz maid lama tu dah abis kontrak dengan majikan lama...so that why lah kami nak let go maid yang ada sekarang ni...nak hantar pulang kesian pulak coz dia baru kerja 1 tahun 3 bulan dengan kami...so gaji pun tak banyak lagi nak bawak balik kampung...that why lah kami nak tanya uols ada tak yang nak pakai maid???

Harga : u pay me RM1500 only
permit : guna atas nama ayah damia (tamat tempoh bulan 2/2011)/ nama uols pun tak pe gak
gaji bulanan : RM 400
warganegara : indon
waranty : no
kebolehan: menjaga anak, mengemas rumah
perangai: so far ok cuma kena selalu bagi nasihat
kontrak: sepatutnya dia akan bekerja dgn kami setahun lagi...tapi u boleh bincang dgn maid tu lah kalau nak sambung lagi

hehehe...macam berniaga org pulak....so kalau ada sesiapa berminat boleh lah hubungi ibu damia ye...urgent kami perlu buat keputusan sebelum 1/4/2010...so kalau ada yang berminat jgn segan silu bertanya ok...

byeeeee

14 comments:

Ezzah said...

kak, nk hubungi macam mana? sy mcm berminat le.

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

uiks...baca tajuk cam sistem butter jer...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ezzah - email me at zamzarina99@yahoo.com

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

mama aqish- tak lah sistem bater tukar suka sama suka....ni betul2 kena buat permit dan visa...

Sitisifir10 said...

Jika yang diatas2 itu tidak berkenaan...hulurlah kepada saya. Saya handle 5 anak seorang diri sekarang...sob sob....

Nana said...

heheh tajuk tu xbole tahan...

MaMa3H said...

kalau xde org nak..bgtau k...lambat sgt lah nak tunggu bibik baru nie....

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

sitisifir - ok..nanti apa2 saya contact....

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

nana - hahaha....ni ayah damia lah ni...sibuk gak nak buat n3....

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

mama3h - ok kak dina...apa2 hal nanti saya call kak dina...

ibu_arifa said...

hui..dapat byk sambutan tul bibik tu.. hottest bibik in malaysia nampaknyer..hihihi

harap2 tu dia dapat bekerja dgn baik lah dgn majikan baru tu nnt.

Ein Frenoz said...

hi,,
my fren tgh mencari maid.. nnt i srh dia email u mcm emel u bagi kt atas kay...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ibu arifa - hahaha..the hottest??? mmm...tuan pun lum tgk lagi cam mana nak vote ni...

harap2 lah....

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ein frenoz -oraitt...nanti suruh dia email yer..