Sunday, March 21, 2010

"I'm going to the Gatsby Deodorant Street Fair"

Sebelum ni pun dah pernah buat entry pasal ni..
Kali ni buat lagi....promote...promote...

Jom kita ramai2 memeriahkan program ni

GATSBY DEODORANT STREET FAIR....


gatsby
Date: 17th April 2010
Time: 10am till 5pm
Venue: Front Foyer, Ground Floor, Berjaya Times Square, Kuala Lumpur.
Suatu peristiwa besar bakal berlaku tidak lama lagi. Kehangatan pesta jalanan akan berlangsung di Ibu Kota Kuala Lumpur. Bertempat di ruang legar, Ground Floor Berjaya Timesquare, Kuala Lumpur pada 17 April 2010 ini akan berlangsungnya Gatsby Deodorant Street Fair yang akan bermula pada jam 10 pagi hingga 5 petang.

Pelbagai acara santai telah disediakan ketika Gatsby Deodorant Street Fair nanti. Antaranya membaling getah, gusti sumo di dalam beg udara dan macam - macam lagi. Yang lebih menarik di Gatsby Deodorant Street Fair adalah pengunjung - pengunjung yang menyertai acara ketika Gatsby Deodorant Street Fair berlangsung, secara automatiknya layak untuk menyertai cabutan bertuah.

Hadiah - hadiah yang ditawarkan bagi sesi cabutan bertuah pasti membuat anda teruja. Antara hadiah yang pasti menggamit kehadiran anda ialah barangan elektronik, komputer, telefon bimbit dan baucar tunai berjumlah lebih dari RM15,000! Wowwwww….hadiahnya sangat lumayan tu…kalau la dapat kat ibu damia….memang berbaloi travel dari JB ke K.L semata-mata untuk mengikuti Gatsby Deodorant Street Fair 

Anda semua macam mana??? Jom lah join bersama…..boleh jumpa kawan2 semua…..Jangan berlengah lagi! Set dan tuliskan "Gatsby Deodorant Street Fair" di ruang diari anda pada 17 April 2010 sebagai tanda bahawa anda akan hadir bagi memeriahkan Gatsby Deodorant Street Fair.

Tiada alasan untuk anda tidak menghadiri Gatsby Deodorant Street Fair ini. Ibu damia yang dari JB pun sanggup ke KL semata-mata nak hadiri program ni…..Anda boleh memandu kenderaan sendiri untuk ke sana. Anda juga boleh menaiki KL Monorail dan turun di Stesen Imbi. Anda juga boleh menaiki teksi dan pelbagai cara lagi untuk ke sana. Kalau rasa tak tau kat mana tempat tu…set lah kat GPS macam ayah damia selalu buat…kalau tak ada GPS google aje kat internet tu….kalau tak jumpa jugak….tanya org kat stesen minyak tu..hahahaha
Nak tahu lebih lanjut??

Jom ramai2 kita pakat gegar itu Times Square....
Post a Comment