Wednesday, March 17, 2010

::OFF blog and FB - uiksssss kenapa erkkkkkkk???::


Assalamualaikum....dan selamat subuh
(Walaupun saat ibu menulis entry ini masih belum subuh)
Hari ni nak beritahu yang ibu akan OFF blog dan FB...
Tak pe2 jangan bimbang...hari ni jer OFF..
Insyaallah kalau tak der apa2 aral, malam nanti ON balik....

Tapi kenapa erk????
Sebab hari ni Office Ibu ader program Pelangi's Explorace di Hutan Rekreasi UTM..
Dari pagi sampai lah ke petang nanti..
Itulah yg disibukkan oleh ibu, ayah dan staff dalam 3/4 minggu ni...
Sampaikan meeting malam2 buta....habis kul 12 lebih lak tu...
Tapi jangan salahkan pihak management yer..
Sapa suruh time org nak buat meeting hari sabtu atau ahad..
Ader yg pergi Kenduri kawen lah, balik kg lah, attend course lah..macam2...
TAPI AKHIRNYA PENAT LELAH KITA SEMUA TELAH SAMPAI KE KEMUNCAKNYA

Jadi hari ni tak sempat lah nak berblogging dan FB-ing..
Insyaallah. nanti dah settle semua ni ibu akan terjah2 rumah uols yer...
Bye...nak cepat ni..kul 6.30 dah nak gerak dari rumah..

p/s: Bukan senang nak cari belut oiiii....habis merata tempat cari belut, tapi tak jumpa2....agaknya bukan musim dia kot...
(Bukan wat makan yer, utk penalty)

p/s: Terpaksa bangun awal (kalau tak kerana explorace ni, jgn harap nak bangun kul 5 pagi) hari ni coz nak sediakan makanan utk Aleesya + Ayyunie sepanjang hari ni.....KAN ADER MAID......hehehehe...sepanjang maid ibu keje ngan ibu...ibu tak pernah lagi bagi dia masak2 kat dapur yer.....PERCAYALAH......kerana ibu lebih mementingkan konsep suami dan anak2 ibu mesti makan makanan hasil daripada air tangan ibu gak....
(Erkkk.....tapi kalau makan kedai cam mana tu???)

p/s: Yeayyy....2 hari lepas dah start ader buffered earning dalam NUFFNANG ibu.....so nampaknya ibu kena lebih rajin updated blog ni...

p/s: Damia Ayyunie tersenarai dalam kategori TOP 14 utk contest SWEET BABY AND CUTE MOM....

p/s: Bangunnnnnnnn...bangunnnnnnnn to all my staffs and students
(Cehhhh..macam lah dengar walaupun ibu tahu mereka adalah penyumbang silent reader kepada blog ibu)



Post a Comment