Wednesday, March 31, 2010

::Kami raikannya bersama::

Yeayyy...Ayyunie dah setahun..
Banyak juga lah perkembangan Ayyunie ni..
Macam tak percaya jer anak ibu ni dah boleh buat macam2...

So semalam sempatlah raikan birthday Ayyunie ni bersama keluarga kecil kami...
Walaupun simple tapi amat bermakna..
Dan ibu rasa sepanjang ibu sambut birthday Aleesya (dah 2 kali buat birthday party)..
Rasanya tak banyak amik gambar birthday girl..
Gambar ibu ngan ayah pun tak banyak gak coz sebagai tuan rumah pasti bizi melayan tetamu kan...
So kali ni rasanya setiap detik tu amat bermakna kerana kami dapat abadikan dalam memori bersama...
Dan seharusnya gambar birthday girl lah banyak kan..

Jom tgk gambar..


 Ayyunie yg geram2 nak terkam kek tu..
(Abaikan kepala biik dalam cermin tu)


Tgklah wajahnya yg geram tu..

 

Sampai mengetip-ngetip bibir tu geram yer..

 

Alahai.....Aleesya pun nak happy birthday jugak lah...
(Actually dia yg paling excited sekali)

 

Time to blow the candle
Lebih2 lak Aleesya yg nak blow..

 

We were happy to celebrate it together..


Masa ni yg paling tak tahan sekali..
Boleh lak Ayyunie pergi pegang api tu ..
Kan dah nangis birthday girl...

 

Bila Ayyunie dah cool sikit...baru sambung balik..
Tapi muka tetap nampak cam baru pas nangis kan..


Alalalala...comeyyy jer rasa gambar ni...


This too


Sesi bagi hadiah

 

Giliran bergambar bersama ayah lak..

 

Oppsss....habis kek tu diramasnya...
Akibat terlampau geram lah tu nak makan...tapi tak leh makan lagi..
Asyik bergambar jer..

 

Muka cuak Ayyunie..Ayorkk...

 

Last but not least...my cake...
Happy sangat coz termakbul juga hajat nak celebrate bersama keluarga jer...


(Sila abaikan warna kulit muka Ayunie yang tak sekata tu akibat gara2 sunburn dan kena gigit kat nyamuk masa kat Tioman ari tu)

p/s: Hadiah apakah yang Ayyunie dapat erkk??? Aikkk Aleesya pun dapat hadiah gak....Tunggu...

p/s: Akan adakah BIRTHDAY PARTY CELEBRATION for her???TUNGGUUUU
Post a Comment