Tuesday, March 30, 2010

::Strawberry Moist Chocolate Cake - Just for her::


Alhamdulillah...walaupun hari ni ibu sibuk ngan keje...
Tapi sempat menyiapkan kek birthday untuk Ayyunie...
Rasa regret kalau tak sambut birthday yg PERTAMA ni dgn Ayyunie...


Bayangkan pagi tadi gi keje kul 8 pagi..
Then kul 11 pagi balik rumah terkejar-kejar buat kek ni...
Pas tu celebrate birthday (kat rumah jer), makan sama2 then ader sesi bagi hadiah..
Terus kul 3 petang berkejar ke office balik..
Memang penat...tapi berbaloi2 dapat buat kek untuk anakanda tercinta..


Nama kek itu suka suki jer bagi tu...
Kalau ader yg tersama nama kek ngan uols buat sorry lah yer...


Comeyy tak kek ni??
Walaupun ia tak sekemas kek2 yang berada di kedai..
Tapi ia tetap menjadi pujaan hati kami sekeluarga...
Actually dah biasa buat kek coklat ni..
(itu jer yang tahu buat)
Pas tu hias2 lah sikit bagi cantik...then tambahlah apa2 accesorries yg perlu...


Owhhh...sgt heaven ok kalau buat kek sendiri..
Moist dia...fuhhhh...sampai sekarang masih terasa akan kepekatan coklatnya...
Dah lah mewah dgn strawberry....memang heaven...
Ader sapa2 nak order??? Cewahhh..



p/s: Terima kasih tak terhingga kepada rakan2 semua atas ucapan Birthday Untuk Ayyunie...
Moga2 Doa rakan2 semua dimakbulkan ...Aminnn..

p/s: Nantikan n3 weols sambut birthday tadi...

p/s: Hahahaha...n3 yg kami sambung pi holiday lepas balik tioman pun tak siap2 lagi...

p/s: Semalam ngan hari ni tak sempat sgt nak jgk2 blog korang...sibuk lorrrr...

p/s: HUHUHUHUHU.....napa ader problem nak sign in FB???? Dia tulis
"Cookies are not enabled on your browser. Please adjust this in your security preferences before continuing."
Ader sapa2 leh tolong tak....

Post a Comment