Thursday, March 4, 2010

::masuk paper SINAR::

\

Berbaloi2 join gathering ni...
Walaupun secebis cuma gambar ibu dan aleesya kat nun di belakang...
Tapi tetap boleh buat kenangan kan....
Gambar di copy n paste daripada blog DJ epol dan Suziey..
Coz ibu tak beli pun paper SINAR (4/3/2010)...
Nak beli paper pun tak der masa.......hiks alasan...
Padahal selalu beli paper, tapi tak pernah baca pun....serius masa sgt terhad nak baca paper..
Tapi kalau berblogging dan FB banyak lak masa erkkk....
Aiyorkkkk!!!

Post a Comment