Thursday, March 11, 2010

:Cutest Baby with Cute Mom by Mama_Aqish:


Rasanya dah lama gak tak join contest ni...
Niat nak join tu ader tapi mood nak buat tu tak der..
Tapi kali ni gigihkan juga semangat nak join contest...
Antara maklumat2 contest tersebut ialah:




Anjuran: Mama Aqish



Wah wah banyak betul penaja hadiah kan..
Ni kalau menang ni confirm berbaloi2...

Pic yg menjadi pilihan hati:






Nama Anak: Damia Ayyunie bt Khairuddin
Umur Anak: 11 bulan
Nama panggilan anak: Ayyunie, baby
Nama panggilan ibu: Ayu


 Dalam blog mama_aqish ni banyak cerita berdasarkan anaknya, nurin damia aqish...selain tu utk newbies blogger yg memerlukan info berkenaan tutorial juga boleh jengah2 blog mama_aqish ni...dan yg paling best sekali banyak info2 sales terkini diupdated dalam blog ni disamping mama_aqish yg suka menganjurkan contest... 

Jom sama2 join contest ni....akan berakhir pada 13 March ni...

Post a Comment