Wednesday, March 31, 2010

Dan hadiahnya ialah.........


Yeayyy yeayyy Ayyunie dapat hadiah..
Hadiah apa erk???


Ni hadiah daripada ibu....
Ibu memang suka beli hadiah yang ader unsur2 learning dan educational..
Masa beli hadiah utk first dan second birthday Aleesya pun learning toys jugak...


Ada apa dalam kotak tu yer?
Owhhh.. ni rupanya toys dalam kotak tu...

 

And she really enjoyed it...


Ni hadiah daripada ayah lak... 
Kalau ibu suka beli hadiah yg berbentuk educational toys...
So, haruslah ayah beli hadiah berbentuk mainan lak kan....
Tapi sesuai ke gigirl main motor ni??


Wah....nampaknya bukan birthday girl jer dapat  hadiah...
Yang tolong temankan beli, Aleesya pun dapat hadiah jugak...
Mmmmmm...bestnya yer...
Nanti Aleesya main2 sama ngan adik yer...


Bertambahlah koleksi pengangkutan berat kat rumah ni yer..


Semoga Ayyunie membesar dengan bijak, solehah dan berjaya...


I love you damia ayyunie...muahhhhh
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Selingan, masa entry ni tgh ditaip, saya sedang menikmati ini....


Ader sapa2 yan terliur tak???

Baju yang dipakai oleh Ayyunie itu adalah baju masa Aleesya buat cukur Jambul semasa berusia 18 hari....hehehe...besarkan baju tu...nak buat cam mana?? Org lelaki yg beli baju tu, ibunya kan sibuk dalam pantang lagi...tu yg terlebih besar tu....tapi ok gak leh pakai lama kan..

Psstttttt....dah habis satu babak, ni tgh sibuk dengan babak yang akan datang lak....
Post a Comment