Saturday, March 27, 2010

Tag daripada Alyyani lagi

Tag daripada Alyyani lagi...  jom kita tgk tag nya.


1. siapakah anda dirumah?
seorang isteri, ibu dan majikan


2. siapakah diri anda disamping rakan?
seorang rakan juga


3. 5 benda yang anda idamkan tapi masih belum tercapai?
1. Nak kembangkan bisness
2. Nak amik PHD
3. Nak buat Umrah dan Haji sebelum umur 40..Insyaallah
4. Nak bebas hutang PTPTN....hutang lain ermmm...ader ke?
5. Nak jadi isteri mithali dan ibu yang berjaya...


4. siapakah nama pasangan anda?
Khairuddin bin Muhammad


5. ceritakan 5 perkara yang paling anda suka tentang pasangan anda?
1. Apa yang isteri dan anak2 minta, pasti dia akan tunaikan...Insyaallah..tu pun kalau permintaan masuk akal
2. Sama hobi iaitu berjalan dan pergi holiday
3. Seorang yg sporting dan understanding....tapi kadang2 sensitif gak
4. Suka discuss dulu ngan isteri b4 buat apa2 keputusan
5. Of coz lah handsome di pandangan mata isteri dan anak2nya...you are our hero..




6. bila tarikh couple?
300700


7. kenangan pahit anda bersama rakan anda? 
Pernah kena buli masa duduk kat Asrama dulu2...
(tu ler akibat kalau terlampau manja dan berayu-ayuan)


8. lagu tema cinta anda?
Lagu Ukays


9. apa perubahan yang anda ingin lihat pada pasangan anda?
Kurus macam zaman study dulu2...hahaha..kalau boleh..


10. Tag 10 rakan lain
1. eliza
2. nana
3. mama tisya
4. Ummie eisya
5. suziey
6. farra dhelina
7. wani@pearl
8. gieyana
9. ecar nazrin
10.mamadamia@ haiza

sila buat yer kawan2....
Post a Comment