Sunday, March 14, 2010

::Nuffnang Call::


Ibu dah dapat tahu kenapa ayah damia  tukar template tu..
Katanya sebab Nuffnang call ari jumaat ari tu...
Ader masalah teknikal dengan template ibu tu...
Patutlah sejak2 ibu tukar template tu, duit nuffnang tak berganjak2 pun...
Pas tu dapat banyak gak komen kat shoutbox yg nuff kat blog ibu asyik zzzz jer...
Mmmmm...ader alasan yg kukuh rupanya kenapa ayah damia tukar template...
Anyway FYI, account nuffnang dan google adsense semua dibuat atas nama ayah damia yer...
That why ayah damia yg bertanggungjawab atas semua2 ni...
So??? Cantik tak tak template baru ni...nampak simple jer kan...


p/s: Minggu lepas tak pasti samada nuffnang call atau email, yg dia suruh ayah damia tukar password blog ibu...agak2 kenapa yerk???
-
p/s: Ader sapa2 pernah terjadi cam ni tak? Samada dapat call suruh tukar template atau tukar password?
-
p/s: Hujung minggu yg penuh dengan cerita.....tak tahu nak start daripada mana...


Post a Comment