Monday, March 22, 2010

:: Ole2 dari Tioman Island::

Tahniah kepada Hawani Idris yer..
Coz dapat meneka ngan betul ke mana kami pergi...
Actually Wani ni satu Faculty masa study kat UTM dulu...
Pastu keep in touch dalam FB dan Blog...
Tapi Blog dia private....

So, Wani...... harap ko sudi lah terima ole2 aku ni...
Tapi takkan nak post ke Nottigham kot
(dia tgh study kat sana)
Cam mana ni??? Any Idea Wani???
Apa2 pun ko memang terror..
Tahu jer aku nak gi mana...
Semua jawapan ko tu semuanya pulau..hikss..
Apa2 hal ko email aku yer..
zamzarina99@yahoo.com



Aku duduk kat Salang Villange....Village yg paling cun sekali kat Tioman ni...
Nanti ko pun gi lah sini bila balik Malaysia nanti..


p/s: Actually masa Jom Teka kat FB tu, Kyle Rool yg bagi jawapan paling tepat dan pantas...disebabkan Kyle Rool ni dapat soalan BOCOR coz ayah damia awal2 lagi dah call Kyle Rool ni nak tanya Ferry kul berapa.....so penyertaa Kyle Rool dianggap batal.....hehehehe

p/s: Wani...ko ni memang alert lah...ari tu ko pun alert gak yg Azam ayah damia tahun ni konon2nya nak kurang kan pergi holiday....ni apa kes??? Tiap2 bulan pi holiday ni...ni ko pun alert gak yang ayah damia nak gi holiday kat Pulau....bagus tul memori ko ni.....

p/s: April...pasti akan ader lagi holiday.....ke mana???? Tungguuuu.........

updated: pemenang ni pun ader buat N3 pasal dia menang...sangat terharu ok N3 tu.....(Bodek ke apa ni)..
Jom singgah sini jap...


Post a Comment