Saturday, March 27, 2010

::Tag and rewards from alyyani, sha,maya amir dan sapa lagi erk??::l

    
 Berderet2 dapat awards dan tags..
Hopefully dapat siapkan "homework" ni secepat mungkin...
Target weekend ni nak siapkan semua...

Ok jom tgk tags dan award yg dapat ni..


1. Thank & link the person
tima kasih kepada alyyani , sha@mamatina dan maya amir

2. Pass this award on to 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic
 
Ok, award ni nak bagi kat
1. nana
2. mama tisya
3. suziey
4. ummie eisya
5. momguess
6. atiqah
7. eliza
8. mamadamia@haiza
9. firahadifa
10. mama3H
11. mata hati@ fiverul
12.wani@pearl
13. zurika maya
14. intan
15. farra dhelina

3. contact said blogs and let them know they've won the award
insyaAllah

4. state 7 things about yourself
1.Sebenarnya seorg yang manja dan ayu....tapi sejak dah ada anak2 atau yang paling tepat sekali sejak ader maid ni semua tu makin hilang
2. Seorg yang agak cepat marah apabila berada dalam kekalutan dan ketakutan...
3. Seorg yang suka bercuti dan bershopping bersama keluarga
4. Seorg yang cerewet dan particular....tapi tgk keadaan jugak lah
5. Isteri kepada Khairuddin dan ibu kepada Damia Aleesya + Damia Ayyunie
6. Lahir di Bahau, Negeri Sembilan.....dan dibesarkan di merata negeri...
7. Seorang yang business minded.....macam2 idea ader ni...cuma tak mampu nak laksanakan...

 
award yang diterima adalah seperti dibawah.

to all bloggers....semoga  friendship remains forever...
Post a Comment