Thursday, January 17, 2013

Menang Most Creative Photo!!!


Alhamdulillah, menang contest bergambar..
Kalini menang utk kategori"Most Creative Photo"


Terima kasih A Famosa kerana memilih gambar kami sebagai pemenang..
Bukan senang tu nak dapat Most Creative Photo di mata juri kan..


Gambar Closed-up
Hebat semua model-model dalam gambar ni sebab bagi komitmen yang baik..hihi..
Apa2 pun kami amik gambar kat sini dulu baru tahu ada contest untuk dijoin..
Cerita boleh baca kat entry Posing di Candy Land

Persoalannya, tiket menang 4 sahaja, yg dalam gambar ni berlima..
Jadi saya nak bawa siapa ni?? Haha

p/s: Oppsss, kisah percutian saya bercuti bersama mereka pun tak sempat nak buat lagi...banyak kenangan2 manis bersama mereka sepanjang berada di Banglo A Famosa tu..


Post a Comment