Friday, January 25, 2013

PreLoved Fareeda to let go ||

Saya dah lama nak buat preloved selendang-selendang Fareeda ni..
Since saya pun sekarang kurang pakai selendang Fareeda ni, daripada dok tergantung kat bilik laundry, rasanya baik saya jual murah2 kan..Condition still ok..Lagipun saya pun cerewet juga orgnya bab2 penjagaan pakaian ni..So no worries..sesiapa yang betul2 berminat, bolehlah sms atau whatapps saya tudung mana yang berkenan...nanti saya akan bagi details pasal tudung tu. Dan harga no worries, memang bawah RM100 pun..kecuali yang hijau tu...kan saya kata nak jual murah2 jer..hihi..apa2 just sms/whatapps atau pm ke FB saya jer ya...tq in advanced..


Available


Available


Sold with thanks..


Sold with thanks..


Sold with thanks..


Available


Available..


Available..


Dah ada orang bayar deposit!!!



SMS/WHATAPPS KE 012-7560896

TQ IN ADVANCE..:))




NOTA KAKI:
:::Setiap penulisan sekadar ingin berkongsi saat-saat kemanisan, ilmu, info atau pengajaran yang diperoleh dalam menjalani kehidupan sementara menuju ke Alam yang kekal. Mohon maaf andai kata setiap bait-bait penulisan mencetuskan perasaan iri hati, riak atau ketidaksempurnaan. Sesungguhnya saya juga tidak lari dari sebarang kesilapan sebagai Khalifah Allah di muka bumi ini. Maafkan saya sekali lagi:::
Post a Comment