Friday, January 25, 2013

Bye bye Honeymoon..

Kami dah otw balik.. Sementara tunggu ayah damia solat jumaat kat masjid highway Pasir Gudang tu, sempat lagi buat entry ni..

Btw percutian semalam memang betul2 honeymoon.. Dengan suasana sekelilingnya, dengan suasana biliknya, dengan suasana nyaman dan sejuknya... Ngeh ngeh ngeh..memang betul2 rasa macam honeymoon walaupun bawa 2 org anak...

Aiyakkk, bila pulak nak transfer gambar dari DSLR dan smart camera tu?? Hurmm harap2 cepatlah transfer, kang basi pulak cerita...

Oh ya kat sana coverage internet sangatlah slow utk Maxis.. Nasib baik U Mobile ayah damia ok sikit internetnya walaupun nak upload gambar tak lepas2..time2 holiday ni lah ramai pula yang bank in duit utk tudung preloved fareeda saya.. Haishhh nak check betul ke diaorg masuk duit pun susah.. Nampaknya pasni kena cepat2 check dan balik butik kena cepat2 packaging tudung2 tu.. Tu saya ada snap semalam balik dari swimming, bertalu2 sms masuk cakap dah bayar.. Kalau tak sebelum ni berurusan via whatapps jer senang... Ok lah.. Alhamdulillah, sambil honeymoon, duit masuk... Sapa tak suka kan..:))

Jap lagi sampai rumah basuh baju dulu then terus masuk office.. Oh ya both Damias ponteng gi school arini..:))



Post a Comment