Tuesday, January 22, 2013

My first Smart Camera

Alhamdulillah..
Dah lama mengidam nak Smart Camera..
Akhirnya tercapai jua harini.. Salah satu dari wishlist saya tahun ni!!!

Btw tadi gi Sutera Mall nak gi OSIM..
Sekali masuk SAMSUNG pula..
Tak cakap panjang terus decided beli..

Alhamdulillah, duit hasil jual produk Johnsons bolehlah buat beli Smart Camera ni.. Top up duit sendiri sikit jer.. Hihi.. Syukur... Syukur!!!

Saya betul2 teruja dgn applikasi dalam smart kamera ni.. Macam2 ada.. Nanti saya explore ya. Ayah damia kata sangat sesuai dengan saya yg "photo maniac" ni..

P/s: Btw terniat nak beli smart camera ni sebab nak bawa gi umrah nanti.. Senang sebab compact tetapi canggih!!! Hihi TQ ALLAH!!!



Post a Comment