Wednesday, January 2, 2013

Wajah baru 2013

Ahad lepas, decided gunting rambut both Damias sempena nak masuk sekolah sesi baru ni..




Ni rambut asal Ayyunie




Ok first time ni potong pendek atas bahu rambut Ayyunie




Seriuos jer Ayyunie




Taraaa, wajah terbaru Ayyunie..




Makin cute dan bam bam lah Ayyunie..




Ni Aleesya tgh trim rambut.. Tak sanggup ooooo gunting pendek rambut Aleesya. Lagipun Aleesya sendiri yang tak nak rambut pendek.




Taraaaa, wajah baru Aleesya.. Tak banyak berubah pun..




Dan saya pun tak ketinggalan potong rambut juga. Potong sama pendek dgn Ayyunie. Ayah damia kata saya makin cute... Yeayyy.. Susah juga nak cari saloon muslimah gunting rambut kat taman u. Last2 saya pergi kat saloon taman perumahan saya.

P/s: Rata2 upload gambar anak2 kat sekolah masing2 pagi ni.. Both Damias masuk sekolah tengahari. Semalam dah start pergi school.


- Posted using BlogPress from zarina ayu my iPhone
Post a Comment