Friday, January 11, 2013

Al-Humaira Contemporary || Yeayy tudung online dah sampai



Yeayyy dah sampai..
Saya beli online selasa, rabu pos, khamis semalam sampai..
Tapi pagi tadi baru sempat suruh ayah damia tolong ambilkan kat Pos laju Larkin..
Semalam pun pergi pos laju larkin juga ambil hadiah dari Dumex Dugro..
Hurmm nak buat cam mana, posmen datang pagi, kami bukak office tengahari..



Banyaknya warna cantik2..
Agak2 saya pilih yang mana ya??



Jeng jeng...yang menjadi pilihan saya..
Senang boleh match ngan banyak warna baju kan..



Tak sabar nak pakai dah ni...hihi

*******************************************************************************
Me agak bizi harini..
Masuk keje separuh hari..
Sebab my helper datang lagi..
Setelah 3 minggu bercuti..
Baju banyak giler perlu disusuni dan dilipati..
Harapnya semuanya dipermudahi...


Bilik both Damias sementara dijadikan tempat pengurusan baju-baju..
Bilik laundry pula penuh dengan baju2 yang perlu digosok dan dipilih utk hantar dobi digosok..
So kalau harini dapat settled baju-bajan dulu pun alhamdulillah..
Tak yah kemas yang lain pun tak pe..
Sebab masa me sangat2 terhad sekarang ni..

p/s: Ayah damia ajak kami sekeluarga bercuti dekat2 esok..
Sebab minggu ni really2 sibuk dan weekends akan datang dah full dengan kursus dan praktikal umrah.
Mana erkk nak pergi bercuti ni???


Nota Kaki:
:::Setiap penulisan sekadar ingin berkongsi saat-saat kemanisan, ilmu, info atau pengajaran yang diperoleh dalam menjalani kehidupan sementara menuju ke Alam yang kekal. Mohon maaf andai kata setiap bait-bait penulisan mencetuskan perasaan iri hati, riak atau ketidaksempurnaan. Sesungguhnya saya juga tidak lari dari sebarang kesilapan sebagai Khalifah Allah di muka bumi ini. Maafkan saya sekali lagi:::
Post a Comment