Thursday, January 31, 2013

Minta 2, dapat 10

Alhamdulillah.. Rezeki lagi..
Btw Ayah damia ada minta no prepaid arab saudi dengan adik dia yg bekerja di Tabung Haji. Minta 2 nombor jer, sekali dapat 10.. Memang Rezeki lah kan..

So saya memang niat nak sedekah jer sesiapa yg memerlukan no prepaid arab saudi ni.. Dah beberapa rakan FB pm alamat.. Insyallah esok saya pos ya..

Ada lagi balance 2 prepaid arab ni.. Sesiapa yg betul2 nak boleh lah pm saya atau email saya zamzarina99@yahoo.com. Esok sahaja last penghantaran no prepaid ni via pos biasa.

Alhamdulillah, rezeki yang lebih harus lah dikongsi bersama kan.. Credit to my adik ipar, Fadillah Muhammad sebab sudi carikan no prepaid ni kat tabung haji..:))



Post a Comment