Tuesday, January 15, 2013

Invocations in UMRAH || Guna apps utk menjemput ilmu


Mudahnya nak menjemput ilmu dalam zaman sekarang kan..
Kalau dulu2 kita hanya membaca ilmu2 umrah, mendengar pengalaman2 orang yang telah menunaikan umrah dan menghadiri kursus2 umrah, kini tambah lagi satu kaedah iaitu dengan download apps dari Iphone. Bukan setakat kita baca sahaja, malahan ada audio utk kita dengar bersama agar ilmu yang kita dengar dan lihat lebih mudah diingati dan fahami.

Kalau sesiapa nak download apps ni, just type "Invocation in Umrah" sahaja kat search tu..:))




























Ya Allah Ya Tuhanku, Izinkanlah aku dan suami dipermudahkan segala urusan dan ibadat sebelum, semasa dan selepas mengerjakan umrah kepadaMU. Terimalah kami untuk menjadi tetamu AgungMU...aminnn

p/s: Not sure kenapa pulak my blogpress tak boleh nak post entry dalam iphone ni. So entry kalini saya guna blogger utk post entry via my Iphone...ok gak guna blogger dalam Iphone...selalu dalam pc jer guna blogger..

Post a Comment