Monday, January 28, 2013

Weekends yang sibuk || first time makan Sup Ekor Goreng kaw kaw pedas

Sabtu dan ahad yang bizi. Bermula pagi sabtu, helper datang mengemas rumah dan baju2 semua dari jam 9 pagi hingga 7 malam. Btw kalau org tempatan saya lebih selesa panggil helper atau pembantu. Helper indonesia baru saya panggil bibik.. Hihi.. Btw kadang si kecik Ayyunie tu terlepas jua panggil my helper 'bibik'!!! :))

Dah jam 7 malam hantar my helper balik. Lepas tu terus singgah Giant Umall solat dan shopping sedikit barang2 keperluan. Lebih kurang jam 9 malam lebih, kami makan kat Restoran Singgah selalu kat situ juga. Senang sekaliharung semua kat situ.

Both Damias macam biasa kalau datang sini tak habis2 ngan chicken chopnya. Kami suami isteri pula makan Sup ekor goreng dan sotong goreng butter.. Wowww memang betul2 menyelerakan dan sedap..

Ok lah layan gambar2 di bawah ya..:))

P/s: Ahad pun sama bizi ke hulu hilir berdua. Sempat lagi kami dating makan berdua sebab lepas kursus sebab yeayyyy pakcik ngan makcik both Damias dah datang!!!













Post a Comment