Tuesday, November 27, 2012

On the spot makan, on the spot join contest...

Semalam tengahari makan di Nandos. Tak tahu dah nak lunch kat mana, sekali Aleesya cakap jom makan Nandos lah ayah. Si ayah pun apa lagi, laju jer bawa kereta ke Aeon Bukit Indah sebab Nandos kan makanan kegemarannya.





Sampai jer Nandos, tgk2 menu atas meja ada join contest kalau order Democracy platter. Ok lah kebetulan pula kami berempat memang kaki makan ayam, so amik set tu lah senang. Dapat seekor ayam dan 2 side dishes.Boleh pilih nak side dishes apa. Alang2 dah order set yang ni, apa lagi bolehlah join contest tu. Oh yer, syarat utama nak join contest tu kena bergambar dengan party pack yer. So waiter tu pun bagilah set party pack.



Ni lah set yg kami order tu. Tapi tak ada chicken wings dan kebab tu sebab tu utk set 4 person ke atas yer.


Hihi...minta tolong waiter tu tolong snap2 kan..
Aleesya dan Ayyunie pakai party pack...ada 2 lagi...segan pulak kami nak pakai...hehe..just pegang2 bendera dalam party pack tu jer lah...alaaa..lagipun suka2...kalau menang alhamdulillah, kalau tak menang tak pe rezeki tempat lain pula...lagipun memang no regret lah makan kat Nandos...hihi
(Gambar lebih jelas dalam instagram)


Nandos forever feveret..
Last week kan saya ada buat entry makan2 kat Kenny Rogers..
Ada tanya mana best antara Kenny Rogers atau Nandos??
Ramai cakap Kenny Rogers yer..
Tapi kami memang suka Nandos...hihi


Nasib baik ayah damia sporting nak bergambar..
Kalau tak jangan harap ler sebab ikut mood jugak...
Mood semalam mood baik tu sebab Masyukkkkkk...Alhamdulillah...



Set kami makan semalam RM53..
Add on mediterian rice..
Air boleh non-stop refills..
So total rezeki yang masuk dlm perut kami 4 beranak semalam RM67++
Syukur dengan Rezeki olehNYA.. 


As usual side dishes yang boleh dipilih...
Ada 12 semuanya..
So mana2 yang nak pi makan Nandos tu, alang2 dah makan, join ler contest tu sekali..
Bukan susah pun, just upload gambar dan register jer...:))
First time ni makan terus dan dan tu jugak join contest...hihi

p/s: Apesal hari Isnin pun Aeon full house...nak cari parking pun susah...kalau weekends tak yah cakaplah kan...

- Posted using BlogPress from my iPad
Post a Comment