Monday, November 26, 2012

Anak anak happy, itulah rezeki kami..

Nasib baik ler semalam tak hujan, bolehlah bawak gi main jauh sikit, kalau tak hari2 main playground kat depan rumah tu jer lah..:))

Kebetulan pula semalam ada filem hindustan best, Mujhse Dosti Karoge.. Janji nak bawak budak keluar jam 4:30 petang. Sekali drag sampai jam 5:20 petang baru keluar. Haishhh filem feveret selain Kuch Kuch Hota Hai tu...

Ok lah jom layan gambar2 both Damias di Hutan Bandar Mutiara Rini.



As usual, tak pernah tak ramai org kat sini. Nak main swing ni pun kena tunggu sampai 10 minit.



Nasib tak ada org lain tunggu. So lama sikit Both Damis main swing ni.




Kakak..



Baby..



Si kakak yang ayu




Si adik yang aktif tapi malu2.



Pergi mana2 tak sah kalau org tak kata "kembar".




Opss playground dpn rumah tak ada slide macam ni.. So sakan lah diaorg main ni..



See, ayyunie siap baring2 lagi.




Main tik tok tik tok kata both Damias.. Hihi




Aleesya malu nak main tik tok tik tok.. Katanya nanti "punggung goyang2".. Haha




Ayah ajar Aleesya main ni.. Kejap jer pandai.. Ayyunie pulak takut.. Hihi

P/S: Anak2 happy, itulah rezeki tak ternilai utk kami sebagai ibu dan ayah..


- Posted using BlogPress from zarina ayu my iPhone
Post a Comment