Thursday, November 8, 2012

Bag secret recipe serbaguna




Dulu2 nampak org guna bag kek secret recepi ni, ingatkan dapat hadiah utk pembelian ratus2 ke atas atau menang contest ke apa..

Benda yang sama berlaku masa saya bawa kek birthday Aleesya ke sekolahnya tempohari.. ada teacher tanya macam mana nak dapat bag secret recipe ni ??

Senang jer, bayar jer kat kaunter secret recipe terus dapat bag ni..means beli lah kan...hihi..harga RM 20 lebih tak silap siap tax...dah lupa harga sebenar sebab dah lama jugak beli ni..

Selain letak kek utk tahan cair 6-8 jam, ia juga banyak kegunaan lain.. antaranya saya selalu letak vitagen anak2 dan air sejuk time jalan jauh contohnya ke KL dan Perak baru2 ni...insyallah memang tahan sejuknya..saya pun pernah letak coklat bar dalam bag ni dan memang tak cair... so memang banyak kegunaannya jugaklah kan..

Uolss ada tak bag secret recipe ni??? Selalu dengar kalau org fully breastfeed memang kena ada cooler bag ni kan...



- Posted using BlogPress from my iPad
Post a Comment