Friday, November 9, 2012

Hasil tangkapan selepas party di sekolah!!!





Seperti yg diketahui ramai, harini adalah last day bersekolah tak kira tadika, sek rend, atau sek men.

Both Damias pun tak terkecuali. Dan pastinya ada party2 utk jamuan akhir tahun.

Dari tahun lepas lagi, kalau lepas habis party, pasti banyak hasil tangkapannya.

Nak tau apa hasil tangkapan tu, jajan dan sweets macam kat atas tu lah.. Haishh yg tahun lepas pun ada lagi dalam almari tu.. Tahun ni lagi banyak sebab ayyunie pun sekolah juga.

Selalunya jajan2 tu saya akan tuangkan semua atas meja dan pilih mana yg boleh makan saja. Kebanyakan sweets saya memang rela buang.

Sure anak2 uolss pun happy dengan party harini kan. Saya cuma beli kek buah ready made jer utk both Damias bawak gi tadika diaorg.. Uolss sediakan makanan apa yer??

P/s: Super ring tu saya choooppppp dulu!!!

- Posted using BlogPress from zarina ayu my iPhone
Post a Comment