Tuesday, November 27, 2012

Dah try Melty Choc???

Aritu fenomena durian crepe..
Laa ni sana sini pulak dok upload Melty Choc..





Ni Melty Choc yang saya beli sekali ngan Durian Crepe 3 minggu lepas. Aritu masa beli nak upload gambar ni, takut org tak tahu. Ni dah macam fenomena juga. Sana sini Melty Choc.

Rasa?? Hurmmm bukan taste saya kot sebab banyak rasa susu dan cream kot. Tapi biskut dan coklat tu best.. Ayyunie suka lah sebab rasa susu kan.

Makanan ni memang cepat betul jadi fenomena yer.. Dari tutti frutti, pastu pavlova, pastu red velvet, pastu durian crepe dan macam2. Lepas ni apa lah pula ya???

Kadang2 beli sekadar nak rasa jer.. Sedap beli lagi, tak sedap cuba yang lain pula.. Hihi

- Posted using BlogPress from zarina ayu my iPhone
Post a Comment