Saturday, November 3, 2012

Impian direalisasikan macam dalam iklan Enfagrow


YouTube Video


Sejak dari dulu lagi, impian saya nak tgk Aleesya main piano lagu Birthday macam dalam iklan Enfagrow tu... balik outing tadi, cepat2 Aleesya duduk kat kerusi piano dan mainkan lagu "happy birthday" utk saya.

Btw lagu ni Aleesya tak pernah belajar pun kat YAMAHA. Saya just tunjukkan dalam youtube dan tuliskan note2 utk dia.. dan the rest memang Aleesya yg practice sendiri. Good job Aleesya... Ibu bangga dengan Aleesya!!!



- Posted using BlogPress from my iPad
Post a Comment