Tuesday, November 20, 2012

Buy 2 free 1 ~ quarter meals kenny rogers~

Lama betul tak makan Kenny Rogers.. Sekali pergi pagi ni, wahhh menu dah banyak tambahan dan buku menu pun menarik!!!




Btw kami pergi ke Kenny Rogers jam 10 lebih pagi tadi.. Haha awal giler kan.. Kengkonon nak breakfast dan makan lunch terus.. Kira brunch lah ni.. Owh yer dapat free 1 set quarter meal sebab guna birthday voucher Aeon.




See, buku menu yang dah upgrade berbanding dulu dan menu2 pun ada tambahan dan menarik..




No choices.. Sebab guna kupon punya pasal, so memang kena order quarter meals punya hidangan. So far kami semua ok jer..ayam dia pun dah nampak lebih menarik berbanding dulu2 ( tahun lepas kot last datang sini)




Aleesya memang suka makan ayam Kenny rogers ni. Tapi saya dan suami lagi suka makan ayam Nandos. Pedas2 tapi nikmat gitu..:))

P/s: Uols lagi suka makan Nandos atau Kenny Rogers???

- Posted using BlogPress from zarina ayu my iPhone
Post a Comment