Tuesday, July 24, 2012

Ya Allah, terliur sangat sangat nak makan ni..:)





Tadi gi tapau kuih muih utk both DAMIAS kat restoran depan tu.. Sekali ternampak pulak udang sambal petai ni.. Mak aiii.. Terliur yang amat sangat.. Siap panggil ayah damia lagi tgk menu ni.. Sekali ayah damia cakap " reject nanti mulut busuk".. Hehe

Saya memang dah tau awal2 yang menu ni pasti direject sebab ayah damia tak makan petai.. Siap pernah gurau, kalau
Makan petai, sayang tido luar.. Haha...

Selalunya kalau berpeluang saya hanya akan makan petai time period jer, sebab time tu memang confirm ayah damia tak dapat peluk erat2 saya.. Hik hik..





Makanan yang ditapau utk both DAMIAs tadi.. Kuih muih jer.. Pastu makan maggie goreng segera.. Jap lagi baru ikut ibu gi PARAM cari nasi..:)

P/s: Uols makan petai tak?? Suami uols???

- Posted using BlogPress from zarina ayu my iPhone
Post a Comment