Tuesday, July 17, 2012

Gambar-gambar Photoshoot Johnson Baby Lotion

Semalam saya dah dapat gambar2 saya masa Photoshoot  Johnson Baby Lotion masa bulan Mei yang lepas...Saya dapat dalam bentuk CD dan juga 5 keping gambar saiz 8R...Wahhh...dari jauh lagi nampak MERAH!!!!

Jom kita tengok hasil photoshoot selama 2 jam tu..


Comelnya Ayyunie!!!
Eh, tak pe kan puji anak sendiri..
Puji sikit2 jer...:)


Apalah yang digelak oleh Ayyunie tu kan...:)


Alolololo....comey dan ayunya Ayyunie masa ni..Rasa nak gigit pipi bam bam tu walaupun anak sendiri...hehe


Tu dia pabila anak beraksi dengan ibu..
Mulalah si ibu teruja kan..
Alololo...comeyyynya Ayyunie lagi...:)

Waktu ni Ayyunie macam control jer senyum kan..
Eh eh, si ibu nampak sweet lah kan..
Marah ke saya puji diri sendiri?? ngeh ngeh ngeh


Cerianya si ibu dan anak kan..


Aleesya pun nak enterframe..
Btw Aleesya sebenanrnya nak ajar Ayyunie buat gaya cam mana..
Sekali photographer pi snap2 juga gambar Aleesya tgh ajar Ayyunie tu..
Ok lah..janji cungggg kan..hehe


2 puteri saya...
Walaupun selalu sangat org cakap Kembar, tapi mereka banyak perbezaannya..


Alahai...saya suka lah gambar ni...
Nampak ceria 1 family!!!


Dan gambar ni membawa banyak karakter masing-masing..
Yang paling best Aleesya macam Princess dengan karakternya sendiri kat tgh2 tu..


Oh My Family!!!
Dunia Akhirat mereka lah nyawa saya selain mak ayah saya!!
Terima kasih Johnson Baby Lotion atas tajaan photoshoot yang worth RM1K ni..
Apa2 pun saya dah tak payah nak susah2 cuci gambar daaa..
5 Keping gambar dah siap terbentang di depan mata, cuma spent masa cari FRAME gambar yang cantik2 ajer...

p/s: Apa kata Anda tentang gambar-gambar ini???


 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment