Wednesday, July 11, 2012

Birthday anak tokey tudung Fareeda

 Sabtu lepas dapat invitation birthday party dari Tokeyy tudung Fareeda ni..
Kebetulan tak ada apa2 rancangan, so sempatlah kami pergi..
Dah lah pergi awal pulak tu...hehehe..


Birthday cake yang sangat sweet..
Se'sweet' birthday girl...


Ni lah birthday girlnya..Hasya..
Happy 9th Birthday dear..
Semoga menjadi anak yang solehah dan kebanggan mama & papa yer..


Bergambar ramai-ramai..
Ayyunie yang malu2..
Aleesya ok jer berkawan..


Bergambar bersama papa & mama birthday girl..
Kak Dina & Abang Helmi..


Birthday Girl sedang potong kek lepas nyanyi lagu "Happy Birthday " ramai-ramai


Ayyunie & Aleesya makan kek tu sampai habis..sedap lah tu..
Pastu makan soto pulak sampai habis..
Sedap yer aunty Dina masak..:)


Ayyunie 3 tahun, Humaira 6 tahun, Aleesya yang nak masuk 5 tahun October ni..
Dah nak sama tinggi dah semua


Sedang ibu ngan ayah rancak berbual kat dalam rumah, si anak2 pun apa lagi, rancak bermain dan berlari ke hulu hilir...


Masa dah nak balik daaaa...
2 tahun, 3 tahun, 4 tahun...
Haishhh Ayyunie kena diet ni..
Diet susu..:)


Ni lah Kak Dina, pengedar tudung Fareeda Skudai..
Yang nak beli tudung Fareeda tu boleh terus ke butiknya yang terletak di Mutiara Rini..
Hehehe..Kak Dina, promote promote...20% yer jgn lupa masuk akaun saya yer...hehe

p/s: Saya sendiri pun tak sempat lagi nak ke butik kak Dina ni...masa perasmian aritu saya ada keje kat KL kalau tak silap...ni kena cari masa gi sana cari tudung raya pulak..:)

p/s: Lepas balik birthday party ni, kami terus ke AEON Bukit Indah shopping, shopping apa?? tunggu...:)






 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment