Saturday, July 21, 2012

Mission failed || Zumbatomic





Dapat invitation utk join Zumbatomic.. Tapi bukan utk saya, utk Aleesya.. Mula2 dapat invitayion ni resah jugak sebab aleesya bukan jenis yg energetic.. Bukan jenis yang suka lompat sana sini.. Dia jenis yang suka slow dance dan main piano jer.. Tapi sebab nak exposes kan aleesya.. Saya try hantar jugak..




Serius, sangatlah terkejar2 nak hantar aleesya kelas zumbatomic ni.. Sebab balik tadika pun dah kul 4, pastu tanpa makan teris tukar baju dalam kereta fan cepat2 gi register.. Pada mulanya nampak ok jer sebelum kelas bermula..

Dan lepas instructornya tutup pintu dan pasang muzik kuat.. Sekali dengar suara budak nangis.. Tu macam suara aleesya.. Oh yer ayyunie pun masuk jugak kelas tu kengkonon nak ikut kakak.. Sekali huaaaaaaa.. Dua dua nangis.. Segan ibu tau..

Alasan nangis??? Aleesya kata muzik kuat sangat.. Haha dah agak dah sebab aleesya bukak tv suara kuat sikit pun dia dah serabut cakap bising...:)



Last2.. Lepas chatting sikit2 ngan kenalan di situ, both damias ajak balik.. Penat campur lapar kot.. Sebab balik tadika tak makan apa2 lagi kan.. Yang hairannya sampai jer bawah terus sengih2 buat macam2 gaya.. Sabo jer lah kan!!!




See, siap buat gaya zumba lagi kat bawah tu.. Haishh lah anak, jiwa tisu betul.. Tak leh terkejut sikit.. Mesti nak nangis..

Tak sure next time dia nak join lagi atau ni?? Anak2 uolsss energetic tak??

- Posted using BlogPress from zarina ayu my iPhone
Post a Comment