Friday, July 13, 2012

Beli LCD letak office semata2 tak nak terlepas tgk iklan JACOBS





Dek tak tahan asyik baca org post kat wall saya pasal tgk iklan saya, dek tak tahan sebab asyik termiss tgk iklan saya kat tv, maka dengan ini wujudlah LCD ni di office saya.. Gigihkan..:)




Siap pasang TV Satellite lagi tu.. Semua channel astro boleh dapat.. Kalah astro rumah saya tau.. Yang bestnya tak ada bayaran bulanan utk TV satellite ni..Astro first pun free:)... Syhhhh jangan bagitau org astro tau.. Hehe...

Harapnya pasni boleh tgk iklan saya tu berulang kali..:).. Nak mrnghayati sebenarnya...

P/s: Terima kasih abang kerana memahami kehendak isterimu ini. Ayah damia kata, kalau rasa dah bosan tv ni kat office, balik gantung kat dapur jer..

P/s: B4 ni tgk TV kat office guna tv card dan monitor jer..:)

- Posted using BlogPress from zarina ayu my iPhone
Post a Comment