Monday, July 2, 2012

Kids eat free every day!!!





Rabu lepas, both DAMIAs request nak makan pizza hut lepas balik sekolah.. Boring agaknya asyik makan DOMINOs pizza yang delivery kat office tu..

Lepas amik order, sekali budak yg amik order tu cakap yang kami free 2 set meals..utk budak2 sebab order dah lebih RM40...

Oooo barulah tahu rupa2nya dgn setiap belian RM20 dapat kids eat free..



Ok gak menu free ni.. Kami pilih pizza set dan meatball set.. 2-2 pun utk ayyunie sebab aleesya dah amik kids meal yg set dgn air milo dan ice cream tu..




Suka betul both DAMIAs kalau ke piZza hut.. Kebetulan tak ramai org, cepat juga piZza sampai..


Ni set hidangan ibu n ayah.. Saja try resepi baru yg macam dalam iklan kat TV tu kan..



Tapi kami tetap pengemar tegar pizza yg klasik tu.. Means yg roti tebal tu.. Kalau yg ni rotinya nipis sgt dan tak berapa umpphh.. Apa2 syukur alhamdulillah.. Kenyang jugak yer tak..

P/s: Harini nak bukak puasa dgn apa yer???? Urmmmmmmm

- Posted using BlogPress from zarina ayu my iPhone
Post a Comment