Wednesday, July 11, 2012

Cantiknya baju-baju PONEY ni..

2 Hari lepas, majalan Mami & Baby sampai..
Tak beli majalah tu, tapi dapat langganan free selama 6 bulan menang contest yang sibling catwalk tu.
Belek punya belek punya belek..
Sekali ternampak advertising pasal baju PONEY ni..




Cantik2nya baju PONEY yang edisi terbaru ni..
Oppss..saya tak ada putera nak digayakan..




Puteri adalah 2 orang...hehe
Simple rekaan summer kalini..
Warna pun warna2 sepeti biru, hitam dan putih jer banyak..
Sesuai sangatlah tu sebab Both Damias pun tak banyak baju2 kaler tu..




Lepas balik dari Birthday Party ni..
Terus ke AEON Bukit Indah misi mencari baju PONEY..
Kebetulan pulak nampak ada contest PONEY
"Voyage Summer 2012 Photo Contest"
Nak try join lah..



Baju ni saya beli utk Ayyunie..
Harga RM 63.00


Yang ni pula untuk Aleesya..
Harga RM 119..
Beli yang labuh sikit, agar dapat pakai lama..
Sempat beli 2 helai jer sebab terkejar2 nak solat Maghrib..
Apa2 pun both DAMIAs yang sebenarnya pilih sendiri baju mana mereka berkenan..

p/s: Anak2 uolss dah pandai dan demand pilih baju kat shopping complex tak???


Post a Comment