Monday, July 23, 2012

Bestnya shopping guna voucher





Jujurnya saya sangat jarang shopping di Parkson. Mungkin sebab ia jauh dari rumah. Tapi hari ahad aritu gigih juga nak ke parkson sebab nak guna voucher yang menang contest JACOBS yang menang osim tu. Biasalah kalau bab shopping, baju anak2 diutamakan dulu.. So tu lah hasil rembatan selama 1 jam kat parkson. Tak banyak pilihan. Baju raya kanak2 tak ada pun :(( Total RM 211.00.. RM 200 guna voucher dan RM 11 guna cash.





Yang bestnya dengan setiap pembelian RM 150, akan dapat voucher RM 10 dan juga sampul raya. So sebab tak nak bazir voucher tu sebab due datenya hanya 1 minggu dari tarikh pembelian, terus decided guna voucher aritu jugak. Saya beli ehem ehem..disebabkan harganya RM 19.00 so saya cuma bayar cash RM9.00 sahaja. Berbaloikan...



Ni balance voucher parkson. Ada lagi RM 300. So cadangnya nak guna kemudian hari sebab haritu masa suntuk nak cari baju bahagian perempuan. Yang ni tak pe delay, sebab due dated sehingga Mei 2013..

P/s: Banyaknya voucher yang dah due date.. Voucher hotel, voucher jusco, voucher spa, voucher masuk attraction kat singapore.. Huhu

- Posted using BlogPress from zarina ayu my iPhone
Post a Comment