Friday, July 13, 2012

Anak dara cilik dah pandai ber 'stone grill'

Sabtu lepas, dah siap2 shopping kat PONEY tu, Aleesya ajak makan kat Stone Grill.. Beria2 aleesya ajak makan sini, walhal si ayah lebih gemar makan Nando's kat depan tu. Btw ni bukan first time makan sini. Pernah buat entry makan kat stone grill dulu tapi kat shoppibg complex lain.



Si ayah yang punya.. Perghhh memang meleleh tom yam ni.. Dah lah macam boleh makan 1 keluarga utk 1 bekas ni..



Ayyunir request mushroom soup..



Ni saya punya.. Set marinated chicken. Ada fried rice ngan jagung sekali.




Enterframe kejap..:)




Ni lah anak dara cilik yang dah pandai ber' stone grill' tu...Dulu makan kat sini, kena ibu atau ayah yang potong2kan ayam tu.. Sebab runsingkan stone yang panas giler tu.. Mahu tak panas, ayam yang tak masak pun boleh masak dalam 5 minit atas stone tu. Tapi kalini A-Z aleesya yang potong dan makan sendiri.. Wahhh anak ibu dah besar dan pandai.. Tapi still dalam pengawasan kami juga sebab takut nanti malang tak berbau..

P/s: Bukan baju jer anak2 pilih sendiri, tapi tempat makan dan menu pun aleesya dah pandai pilih sendiri. Siap suruh ayah baca lagi menu2 dalam buku menu tu.. Agak2 yg dia faham, tu lah dia order..


- Posted using BlogPress from zarina ayu my iPhone
Post a Comment