Tuesday, July 3, 2012

Dumex Dugro Roadtour

Ahad lepas gi Giant PLentong lepas balik keje half day dari office.



Lepas kami makan2 dan shopping, kebetulan ada promosi susu Dumex Dugro. Dengan setiap pembelian 4 pek susu sahaja ada promosi dan dapat hadiah. Ada perasa baru iaitu campuran fruits dan vege.


Lepas dah bayar, tunjuk kat service kaunter Giant resit tu, dan dapat 4 tin Koleksi Dumex ni..




Lepa tu resit tu pula tunjukkan kat sales person Dumex dan akan dapat 1 set koleksi cawan dan piring.



Ni lah rupa cawan dan piring tu. Dah selamat masuk dalam display kabinet kat rumah ni. Sayang pulak nak guna:)





Gambar ni semua di ambil masa sahur pagi tadi... Hehe..




Yang ni di ambil masa hari ahad aritu.. Saja bergambar dengan GRAND LIVINA ni amik aura.




Aura apa?? Aura kot2 menang contest ni ke?? Hehe.. Syarat anak berumur tidak lebih dari 12 tahun pada 31 OGos ni.. Haishh budak kecik kena bersaing dengan budak dah bersekolah ni. Satu cabaran disitu.




Kalau sesiapa berminat bolehlah join contest ni. Tak salah mencuba kan...


- Posted using BlogPress from zarina ayu my iPhone
Post a Comment