Friday, July 27, 2012

Photoshoot Selena Gomez Junior..


Ni photoshoot beberapa minggu yang lalu...
Sebelum start bulan Ramadan..
Gigih photoshoot tengah2 panas..
Tapi sebenarnya makin panas, makin cantik gambar kita..
Unless kalau nak guna sumber2 cahaya yang lain seperti flash, bouncer flash atau aksesori lain..
Dalam rumah pun boleh photoshoot...:)

Ok lah jom kita zoom hasil photoshoot kat Danga Bay aritu..



They Call Me Selena Gomez Junior..
Dah ramai yang cakap Aleesya macam Selena Gomezz..
Bukan saya...:)


So cam mana?? Ada iras2 Selena Gomez lagi tak??


Panas2 pun tahan...asal boleh bergambar yer Aleesya..


Suka lah tu dapat shopping baju2 Poney..


Wahhh bukan main lagi anak dara ibu ni yer...

****************************************************************************

Kalau si kakak dah berphotoshoot??
Ingat si adik senang tengok??
Jangan haraplah yer..
Apa kakak buat, semua adik nak buat...
So jom kita tgk hasil adik pulak..


Senyum2 control gitu..


Wah wah bukan main nak silang kaki yer..


Ingat Ayyunie nak berphotoshoot lama2 cam kakaknya??
Hurmmm..main jer lebih baby ni..
Opsss..kat sekolah pun teachers panggil ayyunie baby gak..
So cam mana nak dapat baby baru?? 


Suka betul Ayyunie bergambar belakang kakaknya..
Agaknya tahu kot nak cover ke-bambam-annya..(rosak bahasa)


Opsss..perunding imej Selena Gomez Junior pun nak enterframe jugak..:)


Saja tukar jadi sepia gambar atas tu..


At last..
Mereka lah penghibur di kala duka lara..
Walaupun mulut bebel tu ni, marah tu ni, cubit2 manja diaorg ni..
Tap itulah sebahagian daripada rutin seorang ibu kan..
Tanpa mereka, tak bermakna hidup ni.

p/s: Bila last you all berphotoshoot?? Tak kisah lah hired photographer atau suami sendiri jer snap2...


Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment