Monday, July 16, 2012

Sah itu bukan suara saya!!!





Dah dapat tgk 4 kali iklan Jacobs tu.. Walaupun still tak dapat tgk dari awal2... Sebab datang2 jer tgk iklan tu mesti yang scene kat menumbuk bawang tu.. Tak pun masa naik motor tu..

Setelah dihayati betul2.. Memang itu bukan skrip saya.. Sebab skrip saya macam kat atas tu.. Wahhh penat saya recording suara tau haritu.. Pastu masa shooting tu pun recordibg suara atas bukit lagi sebab nak elakkan bunyi bising..

Tapi mesti ada sebab kan.. Pendapat saya mengatakan saya record suara selama 30s..tapi iklan keluar kurang dari 30s.. Tu pendapat peribadilah.. Ntah2 sebab masa recording suara tu tak berapa menepati kehendak emosi yang JACOBS nak.. Alahai.. Masa record tu macam2 emosi dah baca skrip tu..

Apa2 pun syukur.. Suara jer lain.. Visual tu tetap org sebenar ya.. Hehe

P/s: Oppss tadi pihak JACOBS call...


- Posted using BlogPress from zarina ayu my iPhone
Post a Comment