Wednesday, July 18, 2012

Menang Beg Raya GIOSSARDI, tapiiiiiiii.....


Alhamdulillah..
Menang beg raya Giossardi dari Majalah Seri Dewi dan Keluarga..
Dah lama tulis slogan sempena HARI IBU bulan Mei aritu.
Ni baru dapat tahu keputusan..
Memang mati2 ingat tak menang dah sebab dah lama kan..
Tapi syukur sebab rezeki masih berpihak pada saya..

Tapiiiiii...
Ada masalah pulak..
Siapa nak gi collect hadiah tu..
Next week nak ke KL..tapi weekends lah pulak..
Sedangkan time collect hadiah adalah waktu office hour dari sinin sampai jumaat..

Ada sapa2 boleh tolong ambilkan hadiah tak??
Nanti saya bagilah goodies!!!

p/s: Beg tu kalau tak silap saya akan dapat tas tangan, set manicure  wallet, tali pinggang dan beg kecil khas untuk letak kunci.


 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment