Tuesday, July 3, 2012

Apa rasa cendol tapai??




Masa otw balik kenduri ahad lepas, singgah ayer hitam makan putu bamboo. Pastu try jugak cendol tapai yang ramai org makan tu.

Mula2 cuak gak cam mana lah rasa cendol tapai tu, hurmmmm agak masam rupanya cendol tapai ni.. Tak habis pun makan.. Banyakk sangat atau tak berapa gemar sebenarnya.. Lagi suka cendol pulut.

Kalau kat pasir mas, depan stesen bas tu, ada makcik ni jual tapai ubi goreng.. Bestnya makan panas2 dan garing.. Adoii teringin nak makan lah pulak.. Di tambah pula dengan coconut shake yang best tu..

Ada yang suka minum cendol tapaj?? Pernah makan tapai ubi goreng??

- Posted using BlogPress from zarina ayu my iPhone
Post a Comment