Friday, July 6, 2012

Durian parent student saya bagi




Alhamdulillah.. ReZeki mak student saya bagi durian pagi semalam, malam tadi baru sempat jamah balik dari keje. Rasa durian ni sejibik macam durian kebun mak saya kat kg pasir mas..susah betul nak describe rasa durian ni kalini..:)




Sehari sebelum tu dah makan durian jugak otw balik keje tu. Best juga durian IOI dan D13 ni..

Tapi apa2 pun sedap lagi durian yg fresh jatuh bedebukkk terus gi cari dalam kebun dan makan time tu jugak. Kenangan zaman duduk kat kg masa kecik2 dulu.



- Posted using BlogPress from zarina ayu my iPhone
Post a Comment