Monday, July 30, 2012

Beli baju sejibik macam dalam majalah Mingguan Wanita





Last few weeks, ada beli majalah Mingguan Wanita yang covernya Lisa & Yusry.. Belek punya belek, berkenan pulak dengan salah satu baju brand Payless dalam majalah tu..




Ni antara salah satu baju yang saya berkenan tu.. Cer teka cer teka yang mana...



Semalam lepas check out dari hotel, singgah kejap kat GM Plaza borong barang. Lepas tu sambung pulak shopping di Kenanga Wholesale City yang baru buka tu. Walla.. Bayangkan dari jam 2 petang hingga 5:30 petang shopping kat situ. Kebetulan baju2 payless memang ada kat situ.. Apa lagi shopping ler kan..



Yang nak beli baju2 macam dalam majalah tu, tu ada alamatnya... Memang betul2 berbaloi.. Kerana kita memang bayar pay- less pun.. Hihi

P/s: Bukan senang yer nak cari baju kurung utk saya.. Banyak yang senteng lorrr.. Dah berkenan satu2 pattern tu tak ada saiz yang nak lah pulak.. Kalau kebaya no hal.. Anytime tailor saya boleh jahitkan:)

P/s: Uolss dah habis shopping raya?? Saya yang belum cuma baju kurung raya hari pertama jer.. Yang hari2 lain insyallah.. Semua dah siap.. Opss baju ayah damia ada yang kena cari lagi..


- Posted using BlogPress from zarina ayu my iPhone
Post a Comment