Friday, December 7, 2012

Telur telur telur





Harini saya saya tak kerja.. Tapi ayah damia kerja..:)), so buat breakfast kat rumah simple2 jer..

Isnin sampai khamis breakfast kat kedai, half boiled eggs tu jugak yg ayyunie order. Harini kat rumah pun sama, Ayyunie nak makan juga half boiled eggs tu.. Hurmmm memang muka telur betullah awak ni Ayyunie.. Next week no more telur telur telur.

Eh uolss dah breakfast?? Jemput makan..:))

P/s: Rasa macam nak gi holiday harini tapi banyak pula kerja2 peribadi tak siap lagi..tgklah nak buat yg mana dulu

- Posted using BlogPress from zarina ayu my iPhone
Post a Comment