Sunday, December 2, 2012

Malang tak berbau, tapi berbunyi

Masa otw dari PD nak ke Bandar Baru Bangi pagi tadi, tetiba pula tayar kereta bunyi krek krek krek..



So singgah di Pusat Services di B.B.Bangi utk check.. Sekali kena service lah pulak kat disk break tayar tu. Walhal baru hari khamis lepas tukar tayar baru dan buat major service sebab jumaat nak ke PD kan. Haishhh dalam masa 4 hari jer buat 2 kali service.. Memang makan banyak duit utk kereta minggu ni.




Disebabkan kena tunggu agak lama juga utk service, so ayah damia call abangnya bawak both Damias dan saya ke rumahnya di Bandar Baru Bangi juga. So bebudak tak lah boring sangat kan sebab ada gegng.

Haishh lambat pula service kete ni. Dah sejam tunggu. Kang nak gi Hospital lawat baby sakit lagi.

Uolss pergi mana harini???

- Posted using BlogPress from zarina ayu my iPhone
Post a Comment