Friday, December 7, 2012

Bye bye rumah yang bising, welcome holiday!!!




Finally jadi juga gi bercuti walaupun unplanning punya holiday.

Rumah bising sebab drilling rumah sebelah menyengat sampai ke gegendang telinga. Bilalah nak siap renovation rumah sebelah ni.. Dah 2 bulan tahan telinga..So baik gi holiday kejap kan..

Btw sekarang dah otw pun nak ke destinasi yg dituju. Both Damias tak sabar dah nak naik boat tu. Lari sekejap dari hiruk piruk kota.. Hihi

Ok lah.. Happy weekends uolsss.. Kalau tempat saya nak pergi tu dapat coverage 3G atau Umobile, nanti saya update lagi ya!!!


- Posted using BlogPress from zarina ayu my iPhone
Post a Comment